Kattenhotel Dierenpension Vasco

Onze Kattenverblijven

De verblijven van de katten zijn ingericht met als doel een huiselijke sfeer te creëren, zodat uw kat snel thuis zal gaan voelen in ons dierenpension. Er zijn 2 groepsverblijven waar de katten vrij rond kunnen lopen. Mocht dit niet kunnen in verband met dieet, ziekte of iets anders, dan is het mogelijk dat uw kat een eigen en kleiner verblijf krijgt. De kattenkennels zijn zomers koel door de goede isolatie en ’s winters verwarmd.

Uw kat zal bij zijn eerste verblijf alleen worden geplaatst in een kattenverblijf. We observeren het gedrag en de stoelgang van uw kat, zodra dit goed is kunnen ze in de groep katten geplaatst worden. Katten zijn vaak in een nieuwe omgeving gestrest en dit kan problemen geven, vandaar dat wij eerst observeren voordat wij uw kat bij de groep plaatsen.

Dierenpension Vasco gebruikt de brokken van Biofood, deze brokken zijn grotendeels biologisch en daarom een goede keus voor uw kat. Ook is het mogelijk om uw kat te voorzien van vers vlees.

Dierenpension Vasco kan de opvang verzorgen van uw kat tijdens uw vakantie, maar ook als u een weekend weg wilt. Voor meer informatie verzoeken wij u om contact met ons op te nemen en uw wensen te bespreken.

Belangrijk

Graag willen wij u er op wijzen dat uw hond of kat bij het brengen een dierenpaspoort bij zich moet hebben. De laatste entingen mogen niet ouder zijn dan 1 jaar (niesziekte), 3 jaar (kattenziekte) of minimaal 14 dagen voor het verblijf in het pension te zijn gegeven;
Voor de kat is dit de enting voor kattenziekte en niesziekte.
De dieren dienen ook ontvlooit en vrij van teken te zijn.

Mocht er tijdens het verblijf van uw kat iets met hem of haar aan de hand zijn dan nemen wij contact met u op (behalve bij spoed!). Hiervoor gebruiken wij het telefoonnummer dat op het contactformulier staat. Mocht uw kat naar de dierenarts moeten, dan gaan wij naar Dierenartspraktijk Grou-reduzum.

Scroll naar boven