Onze hondenopvang

Bij dierenpension Vasco is elke hond welkom en verdiend een goede opvang en aandacht. Uw hond verblijft alleen of met een maatje in de kennel en kan overdag spelen in een vaste roedel op onze speelweides.

Dierenpension Vasco heeft ruime hondenkennels voor de hondenopvang. Hier kunnen de  honden lekker liggen om bij te komen van het spelen. De hondenkennels zijn zomers koel door de goede isolatie\koeling van de vloer en ’s winters verwarmd door middel van vloerverwarming. Er zijn meerdere buitenverblijven waar de honden kunnen spelen en rennen.

Dagopvang voor de Hond

Dierenpension Vasco biedt ook dagopvang voor de hond. Dagopvang is heel geschikt voor werkende eigenaren, welke een goede en sociale opvang voor de hond willen hebben. Bij ons kunnen de honden lekker spelen en ravotten met soortgenoten in plaats van thuis in de mand liggen.

Voor de dagopvang hebben we de volgende tijden; breng tijd (7:15 t/m 08:00) en haal tijd (16.30 t/m 18.00) Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons op nemen via info@dierenpensionvasco.nl of Whatsapp 06-838 369 40

Voeding

Dierenpension Vasco gebruikt de brokken van Biofood, deze brokken zijn grotendeels biologisch en daarom goede keus voor uw hond. Voor de exacte beschrijving kunt u de site van Biofood raadplegen Ook is het mogelijk om uw hond te voorzien van vers vlees.

Eigen brokken meenemen is geen probleem, maar dan wel per portie verpakt. Naast 2 keer per dag een gevulde voerbak en vers water, zorgen wij er ook voor dat de kennels dagelijks schoon worden gemaakt.

Belangrijk

Graag willen wij u er op wijzen dat uw hond of kat bij het brengen een dierenpaspoort bij zich moet hebben. De laatste entingen mogen niet ouder zijn dan 1 jaar of minimaal 14 dagen voor het verblijf in het pension te zijn gegeven;
Voor de hond is dit de enting voor parvovirusinfectie, hondenziekte en kennelhoest.
De dieren dienen ook ontvlooit en vrij van teken te zijn.

Riemen, halsbanden en tuigjes dienen weer mee naar huis te worden genomen. Dit om vermissingen te voor komen.

Mocht er tijdens het verblijf van uw hond iets met hem of haar aan de hand zijn dan nemen wij contact met u op (behalve bij spoed!). Hiervoor gebruiken wij het telefoonnummer dat op het contactformulier staat. Mocht uw hond naar de dierenarts moeten, dan gaan wij naar Dierenartspraktijk Grou-reduzum.

biofood-logo

Scroll naar boven